Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
23°C

Oferta Cazan: X3

Preşedintele PNL Sibiu, Mircea Cazan le promite liberalilor că va obţine la alegerile din 2012 de trei ori mai multe voturi decât în 2008. Cazan spune că PNL este pe un trend ascendent şi la Sibiu, şi că în 2012 organizaţia va obţine de trei ori mai multe voturi. "Cred că vom depăşi cu mult rezultatele din 2008. Am obţinut atunci şase la sută pe municipiu", spune Cazan.
Deputatul spune că la jumătatea lunii ianuarie va comanda un sondaj de opinie care să confirme creşterea PNL Sibiu. "Sibiul nu mai este fieful lui Traian Băsescu, nu mai este fieful PD-L", a anunţat victorios Mircea Cazan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 385

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

pnl

Acum 13 ani

Ursuletul Haribo iar viseaza... :)))
Raspunde

Danny

Acum 13 ani

Ariton,Trihenea sau Cazan ce mare diferenta. Dar marimea burtii.
Raspunde

cazan

Acum 13 ani

Asta s-a dat la cazanul de rachiu si vede triplu!!!!!!!!!!!
Raspunde

HA!

Acum 13 ani

La ultimele alegeri obtinea 60% din prima si a avut doar vreo 30!!!
Raspunde

cititor

Acum 13 ani

Daca nu se trezeste la timp va lua urma PNT-CD-ului si a dinozaurilor. Adica va fi pe cale de disparitie. Mai bine ar lasa loc altora mai competenti. Alo, Crin, se aude?
Raspunde

cora

Acum 13 ani

sa nu ne imbatam cu apa rece domnule cazan .stiti foarte bine ca asta nu e posibil .de ce va amagiti atata? va ingreunati sufletul mai ales acum de sarbatori...
Raspunde

sick

Acum 13 ani

m-am cam saturat de sas!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus