Duminică,
25.07.2021
Cer Senin
Acum
18°C

Ceremonial dedicat memoriei eroilor Revolutiei la Sibiu

Miercuri, de la orele 10.25, la monumentul din faţa Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu va avea loc un ceremonial militar pentru comemorarea eroilor Revoluţiei din ’89.

Cu această ocazie se vor depune coroane şi jerbe de flori din partea reprezentanţilor administraţiei publice locale, structurile teritoriale ale Ministerului Administraţiei şi Internelor, structurile militare din Garnizoana Sibiu, partide politice, culte, asociaţii, ligi, fundaţii şi persoane particulare.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu adresează invitaţia cadrelor militare în rezervă şi în retragere, veteranilor de război precum şi tuturor cetăţenilor interesaţi să participe la acest eveniment comemorativ.

Comentarii

10 comentarii

SBcip

Acum 10 ani

Oriunde dar nu in fata politiei!!Au tras in noi,acum vor sa participam,acel monument este ridicat in memoria \"eroilor militieni\" de pe vremea lui Ceasca!!
Raspunde

sick

Acum 10 ani

sa vedem daca primarul nostru mult iubit,o sa se deranjeze sa vina in cimitir anul acesta,fara invitatie!!!!!!De cand e primar doar anul trecut a avut bunavointa sa apara in cimitir!RUSINE RUSINE RUSINE IOHANIS!!!!!!Fara jertfa celor care au murit in \'89,nu mai pupai tu locul de primar al orasului si ramaneai un biet profesoras de fizica,asta daca nu plecai in Germania!!!!!!
Raspunde

SIB

Acum 10 ani

Lui Johannis ii este scarba de toate evenimentele romanesti. Nu participa la Ziua Drapelului, nici la Ziua Nationala, asa ca de ce ar participa la comemorarea Revolutiei? Pe 1 Decembrie a fost mai important pentru el deschiderea unui obscur birou al Guvernului austriac, participand la inaugurarea acestuia si tratand cu o indiferenta vecina cu nesimtirea Ziua Nationala a Romaniei.In superioritate lui ariana el considera romanii o rasa inferioara. Sunt curios, cat o sa-l mai voteze aceiasi romani pe care neamtul ii desconsidera?
Raspunde

SIB

Acum 10 ani

Lui Johannis ii este scarba de toate evenimentele romanesti. Nu participa la Ziua Drapelului, nici la Ziua Nationala, asa ca de ce ar participa la comemorarea Revolutiei? Pe 1 Decembrie a fost mai important pentru el deschiderea unui obscur birou al Guvernului austriac, participand la inaugurarea acestuia si tratand cu indiferenta Ziua Nationala a Romaniei.In superioritate lui ariana el considera romanii o rasa inferioara. Sunt curios, cat o sa-l mai voteze aceiasi romani pe care neamtul care ii desconsidera?
Raspunde

risti mircea presedinte ranitii revolutiei

Acum 10 ani

Rusune Primarului ca nu a participat la Comemorarea de la Monumentul Eroilor de la Casa de Cultura dar mai ales la Monumentul Eroilor din Cimitirul Municipiului Sibiu, dar RUSINE LA TOATA PRESA SI TELEVIZIUNILOR LOCALE CA NU ATI FOST LA CIMITIR ,,RUSINE,,
Raspunde

risti mircea presedinte ranitii revolutiei

Acum 10 ani

Rusine domnilor parlamentari Ariton,Turcan,Cindrea,Cazan,Boitan datorita Ranilor si suferintele noastre ocupati aceste functii si va lafaiti indetoate Rusine,Rusine,Rusine
Raspunde

risti mircea presedinte ranitii revolutiei

Acum 10 ani

Rusine tuturor care trec pe langa placa Comemorativa din piata Revolutiei ( Piata Mare) mai ales ca o calca in picioare in loc sa depuna o floare sau o lumanare mare RUSINE
Raspunde

risti mircea presedinte ranitii revolutiei

Acum 10 ani

Rusine tuturor care la ora actuala ocupa functii sus puse, uitand cine au fost sfidand astazi eroii si ranitii Revolutiei da mare RUSINE, RUSINE SA VA FIE
Raspunde

vraja

Acum 10 ani

ha ha.sau incins spiritele la mitici si cu orice ocazie i si lasa icrele pe net la aderesa lui johi.din fericire el nu este fraier si melancolic sa muste la piesa de teatru revolutie.fraierilor cei care au dat ordin atunci aduc acu coroane si se dau PATRIOTI.bine k e majoritara prostimea si inghite GALUSCA CU REVOLUTIA.cine a tras atunci?cine pe cine a omorat?unde sunt miliardele din contul lui ceausescu din elvetia?mitici imputiti si jegosi va legati numai de cel ce a readus lumina in sibiu.nu va faceti griji pt el.o sa castige cu 90% si data viitoare.SA MOARA MITICIIIIIIIII
Raspunde

pt. 92.230.64.239

Acum 10 ani

ba sasalau care speli wc-urile in bavaria, lasa tu miticii nostri si vezi de nemtii de acolo care nu te considera de-al lor!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus