Joi,
09.02.2023
Parțial Noros
Acum
-10°C

Constantin Oprean: uitam inerentele greutati si ne bucuram de realizari

Rectorul Universităţii “Lucian Blaga” din Sibiu, Constantin Oprean, a transmis astăzi un mesaj de Crăciun, în care vorbeşte despre greutăţile din ultimul an dar şi despre proiectele de viitor.

Găsiţi mai jos mesajul rectorul Constantin Oprean de sărbători:

“Sfintele Sărbători de iarnă vestesc sfârşitul încă unui an de muncă şi un rodnic bilanţ.

Privind în urmă, uităm inerentele greutăţi şi ne bucurăm de realizări.

Vedem cum am devenit mai bogaţi alături de prieteni şi parteneri adevăraţi. Vedem proiecte încheiate cu succes dar şi începutul unora care ne angajează într-o muncă asiduă în lunile şi anii ce vor veni, o muncă pe care o vom face însă cu speranţa într-un viitor mai luminos pentru studenţii noştri, pentru întreaga comunitate universitară şi pentru colaboratorii noştri.

Fie ca Sărbătoarea Naşterii Domnului să vă umple sufletele de bucurie şi lumină, să vă regăsiţi, în cântec de colind, sub înmiresmată cetină de brad, alături de cei dragi, iar clipele acestea să fie amintiri frumoase în anii ce vor veni”

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

15 comentarii

Cat tupeu !

Acum 12 ani

In loc sa se ascunda, iese ca proasta-n...
Raspunde

asa-i

Acum 12 ani

\"Vedem cum am devenit mai bogaţi alături de prieteni şi parteneri adevăraţi.\" Carabulea?
Raspunde

pardon,

Acum 12 ani

dr. Carabulea
Raspunde

observer

Acum 12 ani

ptr.nr.1,2,3 alias POPICA,cel care se ascunde esti chiar tu,de ce nu spui ce ai de spus cuiva care te crede sau te asculta,de ce te ascunzi pe comentarii,daca ar fi fost adevarate le-ai fi folosit dar bietul de tine AI RAMAS DOAR SA TE SATISFACI cu postatul replicilor,revin
Raspunde

octav

Acum 12 ani

acelorasi 1,2,3: sunt bolnavi, domnule de la 4, lasa-i in plata Domnului! sunt niste nimeni in drum, fiind obsedati, chiar posedati... i-as injura, ca merita, da-i post de Mare Serbatoare. o sa-i pedepseasca Justitia Divina!
Raspunde

ss

Acum 12 ani

Bah Oprene, esti un hotz nenorocit! Nu-s Popica, nici Lupica, dar sunt unul care stie pe de rost toate magariile tale penale. O sa dai socoteala cat de curand, la fel ca si escrocul ala de rector de la Oradea!
Raspunde

observer

Acum 12 ani

Mai ai ceva de adaugat sau vreo noutate,POPICA, ca poate vine MOSU cu SACUL GOL la tine si face inventarul la ehipamente si nu mai ai pe ce scrie,ca table nu ai putut sparli.................
Raspunde

POPICA

Acum 12 ani

observer! , NUUUU AM TIMP DE MATALE! ESTI O JAVRA ORDINARA CA SI OPREAN ! CAND TE VOI INTALNI ITI ADMINISTREZ O CORECTIE ! Cand te-am ajutat imi pupai si talpile , acum faci pe INTERESANTUL. SA-TI FIE RUSINE !
Raspunde

LUPICA

Acum 12 ani

Raspunde

LUPICA

Acum 12 ani

Asteptati dragilor ca vine MOSUL cu sacul plin de CERCETARI PENALE ! UNA ESTE SI A TA OBSERVER , derbedeu academic ce esti .
Raspunde

mike

Acum 12 ani

curat caragialeste domle
Raspunde

cucu

Acum 12 ani

parole comuniste tovarase Oprean: \"speranţa într-un viitor mai luminos pentru studenţii noştri, ...\" de fapt tot articolul este de tipul propaganda comunista. cel mai interesant la turnu sfatului sunt comentariile.
Raspunde

POPICA

Acum 12 ani

In urmatoarele zile trec pe la ULBS si te dau cu capul de echipamentul de pe care transmiti .Te spun la COSTICA ce pramatie esti si lui DUSE
Raspunde

POPICA

Acum 12 ani

AI INTELES observer ? Mi s-a terminat rabdarea , si trec la fapte .
Raspunde

Obi

Acum 12 ani

Unul din slugoii lui Oprean este securistul acuzat a fi tortionar, Smaranda Laurentiu, pe care il tine ilegal secretar sef al facultatii la 70 de ani si care se ocupa de manevre murdare. Trebuia pensionat acum 8 ani.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus