Duminică,
25.09.2022
Cer Senin
Acum
5°C

Rasinariul exista si virtual

Aproape 40.000 de oameni au vizitat Rășinariul virtual, pe site-ul lansat în urmă cu aproximativ zece luni.
Site-ul www.comuna-rasinari.info, creat la inițiativa lui Marius Suciu, cuprinde vaste date despre locul de origine al unui Cioran sau Goga. Personalitățile locului sunt, însă, doar o mică parte din oferta Rășinariului virtual. Sunt scoase în evidență clădiri de patrimoniu, troițe, obiceiurile și portul popular.
Mai mult, pe site-ul localității poate fi găsită și o hartă a comunei, hartă pe care sunt punctate cele mai importante obiective din Rășinari.
”O altă facilitate  pe care o oferă site-ul este localizarea pensiunilor din Rășinari și împrejurimi, vizualizarea ulițelor satului sub formă de galerie de imagini, precum și  vizualizarea împrejurimilor satului”, spune Marius Suciu, cel care asigură în continuare funcționarea site-ului. La acesta colaborează Marina Bogdan (Fundația Comunității Sibiu) și Valer Deleanu (cunoscut pentru activitatea îndelungată în cadrul CNM Astra.)

Foto: www.comuna-rasinari.info

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

khyvwbo

Acum 11 ani

a3BOR3 ***\"***qbbquwcmwyif.com/\">qbbquwcmwyif</a>, [url=***veguxrinxauq.com/]veguxrinxauq[/url], [link=***blxkjhxnrhka.com/]blxkjhxnrhka[/link], ***ijawmkvusofm.com/
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus