Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
22°C

Hotul striga hotii

 

La sfârşitul săptămânii trecute Ioana Cristina Antonescu a trimis o scrisoare deschisă prin care se plângea la toată lumea că în ultimul an i-a tot bani gramadă fotografului Dumitru Preda, cunoscut pentru brandul Mitichi, iar acesta n-o mai bagă în seamă acum. Ca femeia şi f...ermecată şi cu banii luaţi, Ioana nu s-a ferit să-i aloce fostului „partener” de afaceri tot felul de epitete. "Acesta este Mitichi, un om venit de la ţară să se dea deştept, să tragă ţepe şi să creada că toţi din jur sunt niste proşti, iar el cel mai destept!", a spus Ioana. Ceea ce a uitat Ioana să menţioneze în scrisoare este faptul că puţini foşti colegi de-ai ei de la Revista Glam – aceaşi revistă la care a lucrat împreună cu Mitichi -  au plecat acasă cu toţi banii promişi de ea. Mai mult decât atât, Ioana este atât de onestă şi se ţine atât de bine de cuvânt încât în jumătatea anului trecut a tot organizat Sibiu Fashion Week, aşa cum promitea, amânând evenimentul de până şi „partenerilor” ei li s-a luat de ea. Iată ce spunea în octombrie agenţia de PR One Media Agency, angajată de firma pe care Ioana o reprezenta, Fashion Sphere. "Suntem nevoiţi să întrerupem această colaborare din cauza neseriozităţii de care au dat dovadă organizatorii acestui eveniment. Am apelat la toate căile posibile dar până în acest moment nu i-am putut contacta. Reprezentanta Fashion Sphere, Ioana Cristina Antonescu, nu este de găsit de aproximativ o săptămână de zile", declara Florin Stoica, manager general al ONE Media Agency.
Concluzie pentru omul de rând: lăsaţi moda, învăţaţi o meserie, faceţi-vă croitori!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus