Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Va rugam, nu huiduiti!

Deci, mâine vine Elena Udrea la Sibiu. Oameni buni, vă implor, faceți-mi un favor de data asta! Deci, de când ne știm noi? De câte ori ați avut nevoie de motorină și nu v-am adus de la Primărie? Ție ți-am botezat nepoata! Ție ți-am tăiat porcul în fiecare an! Fraților, mă știți de o viață. Deci, nu mă aruncați acum în prăpastie! Vă implor! Vă rog eu din suflet, nu huiduiți!... Stați, stați, puțin! Liniștiți-vă!... Știu, mă, Ioane, că ți-a tăiat pensia! Știu că v-a tăiat pensia! Deci, la toți ne-a tăiat pensia!... Da... Ho!... Alo!... Bă!... Liniște, animalelor!... Scuză-mă Ioane, nu am vrut să țip... Ascultați-mă, oameni buni! Dacă îmi vreți binele, vă rog eu din suflet, nu huiduiți mâine! Am familie, am un cal, am o nevastă, cam ușuratecă, drept e, dar și două nepoțele frumoase, am o casă frumoasă și am creditele mele, ca toată lumea... Nu vreți să mă lăsați pe drumuri nu? Oameni buni, nu ar trebui să vă spun asta, dar dacă mâine vă puneți să huiduiți, puteți să vă luați adio de la mine, că în șanț mă vedeți, cu toată familia... Ei bine, mi s-a spus de sus. Deci, mi s-a spus de sus că dacă și la noi în comună, în județul Sibiu, Elena Udrea va fi fluierată, o să fiu terminat. O să mi se ia preșul. M-au amenințat cu DNA-ul. Mi-au spus să îmi fac asigurare de viață să nu pățesc ca ăla de la Consiliul Județean din Argeș. Și, cine mi-a spus asta, de mai sus, a fost la rândul lui amenințat de mai sus. Nu e vina lui și îl înțeleg. Are și el familia lui, are și el creditele lui. Când ți se spune de sus, te supui. Așa cum și eu vreau să merg mai departe. Mă înțelegeți acum? Ce zici, mă, Ioane? Poți să te abții mâine? Hai mă, fă-o pentru mine și îți dau patru litri de țuică. Vă dau la toți țuică, dacă uitați să huiduiți mâine!...  Hai bă, nu vă aduceți aminte înainte când venea președintele de partid în vizită la cooperativă și toți trebuia să plantăm flori și să aplaudăm la semnal? Nu știți că ne suna de la Securitate să se asigure că totul merge bine? Ei, e ca mersul pe bicicletă... Nu se uită. Știu că puteți. Pentru mine, pentru noi, vă rog, nu huiduiți!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 231

Comentarii

2 comentarii

r2-d2

Acum 13 ani

not funny
Raspunde

esti tare

Acum 13 ani

adevarul asta e!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus