Duminică,
28.02.2021
Innorat
Acum
-1°C

Video. Ecran de 6x4m, sute de microfoane, mii de invitati: super-karaoke in Piata Mica

13.500 de oameni au cântat, acum doi ani, la Londra, în fața unui ecran uriaș, între ei fiind împărțite sute de microfoane. Exact aceeași atmosferă se vrea a fi reprodusă în Piața Mică a Sibiului, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, pe calendar american.
Pe 14 februarie, de la ora 19.00, în Piața Mică a Sibiului vor fi deja amplasate multe microfoane, un ecran de 24 de mp, lumini și va fi pregătit ”un playlist incendiar”, anunță organizatorii spectacolului de karaoke în aer liber, Oldies Pub şi Hermannstadt Events.
”Cu câteva camere video vom imortaliza tot spectacolul pe care îl veţi face şi cu ajutorul Internetului vom face înconjurul lumii. Aşa că daţi tot ce aveţi mai bun ca să vadă o lume întreagă că sibienii ştiu să se distreze, ştiu să cânte împreună, ştiu să cinstească locul în care trăiesc şi eforturile pe care toţi cei implicaţi în producţia evenimentului le fac pentru ei”, anunță organizatorii, într-un comunicat de presă remis ziarului Turnul Sfatului.

Urmăriți mai jos evenimentul de acelașu gen organizat pe 30 aprilie 2009, la Londra.

 

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

parizian

Acum 10 ani

super si super sibiul o sa fie frumos
Raspunde

ioio

Acum 10 ani

Bestial, video din Londra !
Raspunde

Mihai

Acum 10 ani

S
Raspunde

Mihai

Acum 10 ani

Sute de microfoane ... e unpic exagerat. Sa fim totusi realisti .....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus