Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Sienna Miller a fost parasita de Jude Law. Cine o consoleaza?

Actorul britanic Jude Law s-a despărţit de iubita sa, actriţa Sienna Miller, la doar două luni după ce s-au mutat împreună, informează People.

"A fost o decizie comună, iar despărţirea a fost amicală. Au rămas prieteni", a declarat un prieten al cuplului.

Potrivit aceleiaşi surse, cei doi actori s-au despărţit în urmă cu câteva săptămâni.

"Pot să confirm faptul că Jude Law şi Sienna Miller nu mai au o relaţie", a declarat şi agentul de presă al actorului britanic.

Cele două vedete au avut o relaţie şi la mijlocul deceniului trecut, dar şi-au anulat logodna în 2006, după ce Law a avut o aventură cu bona copiilor săi, care a divulgat amănunte despre acest lucru tabloidelor britanice.

Totuşi, cei doi s-au împăcat în 2009 şi şi-au făcut publică relaţia în mai 2010. Potrivit presei britanice, cei doi actori au făcut un nou pas în relaţia lor şi au cumpărat o casă în Londra, care a costat circa 12 milioane de dolari, unde s-au mutat împreună, în noiembrie 2010.

În 2009, Jude Law s-a bucurat de succes cu interpretarea lui Hamlet pe Broadway, precum şi cu noul film în care a jucat - "Sherlock Holmes", de Guy Ritchie -, dar a avut un şoc când a aflat că este din nou tată, după o aventură de o noapte avută cu Samantha Burke, un model şi actriţă aspirantă din Florida.

Jude Law, în vârstă de 38 de ani, a fost nominalizat la premiul Oscar în 1999, pentru rolul din filmul lui Anthony Minghella "Talentatul domn Ripley". Pentru acelaşi rol a câştigat şi un premiu BAFTA, în 2000. În 2003, Law a fost din nou nominalizat la premiul Oscar, pentru rolul dintr-un alt film al regretatului regizor Anthony Minghella, "Cold Mountain".

Sienna Miller, în vârstă de 29 de ani, a cochetat cu industria modei, lucrând ca model şi designer. Miller a devenit cunoscută pentru rolurile din filmele "Alfie" (2004), "Factory Girl" (2006) şi "Triunghiul dragostei" (2008). În 2009, Miller a apărut pe afişul filmului "G.I. Joe: Rise of Cobra".

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Jimmy Antonescu

Acum 13 ani

Doresc sa o consolez eu full contact , chiar de doua-trei ori pe zi. Trebuie sa las vreo adresa de e-mail, sau nr. de telefon?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus