Miercuri,
23.06.2021
Cer Senin
Acum
25°C

Concefa a incheiat cu CFR un contract de 17 milioane lei pentru reabilitarea podului Giurgiu - Ruse

Compania de construcţii Concefa Sibiu (COFI) a încheiat cu CFR SA un contract de 17,07 milioane lei, fără TVA, pentru reabilitarea podului peste Dunăre între Giurgiu şi Ruse, transmite Mediafax. Contractul, denumit "Reparaţii la suprastructură şi punerea în siguranţă a infrastructurii podului peste Dunăre între Giurgiu şi Ruse", va fi finanţat cu fonduri de la bugetul de stat. "După o perioadă de exploatare de peste 50 de ani, dimensiunea lucrărilor ce se impun este una complexă, vizându-se atât procesul de inspecţie şi întreţinere a elementelor suprastructurii, precum şi punerea în siguranţă a infrastructurii afectate de procesul de eroziune din albia Dunării", se arată într-un comunicat Concefa, remis miercuri Bursei. Concefa are un capital social de 56,8 milioane lei, divizat în 568,4 milioane de acţiuni cu o valoare nominală de 0,1 lei. Potrivit celor mai recente raportări, directorul general, Horaţiu Cercel, deţine împreună cu mama sa 71,3% din acţiunile firmei. Titlurile Concefa, listate pe piaţa Rasdaq a Bursei, au încheiat şedinţa de miercuri în stagnare la 0,14 lei/ unitate, cotaţie la care capitalizarea firmei este de 79,5 milioane lei.

foto: http://www.giurgiuonline.com

Comentarii

2 comentarii

fost client

Acum 10 ani

am fost posesorul unui apartament construit de concefa. ma intreb cum poate construi concefa un asa pod cand in blocul construit de ei atunci cand e frig se crapa gresia cu care au placat balcoanele datorita contractiei la frig, bubuie structura de rezistenta de nu poti sa dormi noaptea si se crapa grinzile din bloc? desi stiu ca acest ziar are o stransa legatura cu concefa sper sa nu blocati acest comentariu. va multumesc
Raspunde

Apollo

Acum 10 ani

Concefa - firma clientelara pdloseri.....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus