Joi,
24.09.2020
Partial Noros
Acum
22°C

Prefectul cere o analiza pentru restructurarea spitalelor. Pana luni

11 Februarie 2011 12:34

Prefectul Horaţiu Răcuciu s-a întâlnit ieri cu reprezentanţii autorităţilor locale în a căror administrare se află principalele unităţi sanitare din judeţ. Răcuciu le-a cerut ca până luni să vină cu o analiză a sistemului urmărind propunerile venite de la Ministerul SĂnătăţii de comasare şi desfiinţare a unor spitale din judeţ. "Cu prilejul întâlnirii de astăzi, prefectul Răcuciu a cerut invitaţilor săi să analizeze cu maximă atenţie şi responsabilitate propunerile Ministerului Sănătăţii, pe trei direcţii: economică, socială şi profesional-medicală, urmând ca, până luni, 14 februarie, să-i fie prezentate concluziile evaluărilor, pentru fiecare caz în parte", se arartă într-un comunicat de presă remis de Instituţia Prefectului.
La întâlnire au fst prezenţi secretarul Nicola Iordan (Consiliul Judeţean Sibiu), directorul Gabriel Budescu (Direcţia judeţeană de sănătate publică), Adela Cojan (Casa judeţeană de asigurări de sănătate),  managerii spitalelor din municipiul Sibiu (Clinic de Urgenţă, Pneumoftiziologie, Psihiatrie), din Agnita şi Cisnădie, primarul oraşului Agnita, Radu Curceanu, secretarul primăriei oraşului Cisnădie, Ciprian Rusu, precum şi liderul sindicatului SANITAS, Dan Pirnoiu.

 

Comentarii

1 comentarii

Apollo

Acum 9 ani

Pai si asa la ce ne mai trebuie spitale? Lasa sa mai moara vreo cateva mii de oameni ca deja suntem prea multi. Sa Traiti BIne!(dar nu prea mult);)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus