Duminică,
04.12.2022
Cer Senin
Acum
1°C

Dosarul Apostu e tot mai "subtire"

Turnul Sfatului vă prezintă în această săptămână cea mai amplă radiografie a Dosarului Apostu, cel mai cunoscut dosar de corupţie instrumentat de DNA la Sibiu. Astfel, în ediţia tipărită ce a apărut la chioșcurile Ioan și Dan și Vas & Flory luni dimineaţă, puteţi citi ce au declarat săptămâna trecută, la Curtea de Apel Constanţa, în favoarea lui Ilie Carabulea, persoane precum Cristian Bicher, Cosmin Mihu sau Daniel Micu (ultimii doi directori generali în companii legate de Holdingul Atlassib). Veţi putea vedea și cum a greșit ”refrenul” o secretară a lui Carabulea, dar și ce tratament a primit prim-procurorul Florin Apostu de la judecătoare.

Turnul Sfatului publică în ediţia tipărită și noi stenograme ale unor convorbiri telefonice sau înregistrări ambientale ale unor discuţii între inculpaţii din Dosarul Apostu. Veţi putea citi și noua spovedanie a ofiţerului SRI, Tiberiu Popescu, în faţa judecătoarei Curţii de Apel, plus un reportaj din sala de ședinţe ocupată, pe de-a întregul, numai de sibieni, în cursul zilei de joi a săptămânii trecute.

Articolele dedicate dosarului de corupţie vă dezvăluie și atmosfera de dinaintea deciziei Curţii de Apel Constanţa de a-i elibera pe Apostu și pe Popescu, decizie contestată de DNA la Înalta Curte de Casaţie și Justiţie. Recursul celor de la DNA ar trebui, în mod normal, să fie judecat în cursul zilei de miercuri.

De ce ”dosarul Apostu pare tot mai subţire” puteţi citi numai în ediţia tipărită a ziarului Turnul Sfatului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

CipSB

Acum 11 ani

Daca este tot mai subtire,nu mai aveti ce scrie?Asa cum am spus si vineri,doar publicitate!!
Raspunde

robert

Acum 11 ani

beleanu, asta, are o obsesie bolnava, da\' el trebe sa joace cum ii canta stapanii, in simbria carora se afla de mai multa vreme. moare el de oftica, maine-poimane si n\'o sa-l planga niciu groparii...
Raspunde

crb

Acum 11 ani

sa vezi cand se va trezi deleanu cu niste dosare penale, sa vezi atunci ce srie de cai verzi
Raspunde

cai verzi

Acum 11 ani

sa vezi ce surprinsi vor fi cei cu personalitati multiple, cand deleanu va scrie din nou de schimbul de terenuri al lui nea ilie si despre tva-ul de pe paltinis leasing si despre blocurile turn...atunci distractie
Raspunde

sabin

Acum 11 ani

lui 4: cum spuneam, sa vezi ce distractie o sa fie atunci can mercenarul de presa citat o sa scrie ca te-a depistat sugand o... acadea pe-o banca pictata de ciori in gradina stabilimentului de pe dr. d. bagdazar 12!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus