Luni,
23.05.2022
Acum
0°C

Calugarita porno, noua gaselnita Lady Gaga

Lady Gaga a stârnit din nou controverse cu una dintre ţinutele sale din timpul turneului "Monster Ball", informează Daily Mail, citat de Mediafax .

Cântăreaţa în vârstă de 24 de ani se află în plin turneu de promovare şi se pare că vrea să depăşească orice limite de fiecare dată când urcă pe scenă.

La concertul pe care l-a susţinut în New Jersey, vedeta a purtat o ţinută transparentă prin care se vedea aproape totul. Acest lucru nu ar fi neobişnuit pentru Gaga, însă vedeta şi-a acoperit capul, asemănător unei călugăriţe.

Lady Gaga a cântat şi a dansat alături de dansatori pe jumătate dezbrăcaţi.

Pe parcursul spectacolului, vedeta şi-a dat jos accesoriul de pe cap, lăsându-şi la vedere părul colorat în galben strident.

Mai târziu, aceasta a apărut pe scenă purtând o ţinută roşie asemănătoare cu a unui diavol, cu umeri înalţi şi o fundă uriaşă.

Aceasta nu este prima dată când Lady Gaga se îmbracă în haine de inspiraţie religioasă. Cântăreaţa a folosit mai multe imagini şi ţinute catolice în videoclipul pentru melodia "Alejandro".

Lady Gaga are 24 de ani şi este câştigătoare a cinci premii Grammy. Ea este considerată una dintre cele mai interesante şi originale artiste din noul val şi se bucură de un imens succes comercial. Lady Gaga a devenit celebră graţie unor hituri precum "Bad Romance" şi "Poker Face" şi a încântat publicul cu ocazia unor apariţii live ieşite din comun, purtând întotdeauna costume şocante sau dând foc pianului la care cânta în timpul galei American Music Awards 2009.

Foto: AFP

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Alexandru

Acum 11 ani

Satanismele acestea o vor duce probabil pe urmele altui decerebrat, dl. M. Jackson: nu moment de glorie si o eternitate de KKt.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus