Marţi,
25.01.2022
Cer Senin
Acum
-16°C

Trupa BTS, marea câştigătoare a galei American Music Awards 2021

Trupa BTS, marea câştigătoare a galei American Music Awards 2021

Grupul de K-pop BTS a fost marele câştigător al galei American Music Awards 2021 care a avut loc duminică la Los Angeles, la patru ani după prima apariţie a trupei la evenimentul la care câştigătorii sunt desemnaţi prin votul publicului, relatează luni Reuters, citat de Agerpres.

Trupa sud-coreeană formată din şapte membri a câştigat cel mai important trofeu al evenimentului - "artistul anului", învingându-i pe Taylor Swift, rapperul Drake, cântăreaţa pop Ariana Grande, tânăra cântăreaţă pop americană Olivia Rodrigo şi canadianul The Weeknd.

Adoraţi de o armată de fani, cei şapte membri ai BTS s-au impus şi la categoriile "grupul pop preferat şi "cântecul pop preferat", la care au câştigat cu hitul "Butter".

Trupa, cunoscută pentru muzica sa pozitivă, a afirmat că este un miracol faptul că a câştigat marele trofeu.

"Suntem cu adevărat onoraţi să fim pe această scenă atât de uimitoare, cu artişti extraordinari", a spus unul dintre membrii grupului, Kim Nam-Joon, cunoscut sub numele de RM.

"A fost o călătorie lungă şi uimitoare... nimeni nu ar fi putut să parieze vreodată pe şansele ca noi să stăm aici şi să primim acest premiu, cu excepţia voastră", a adăugat el, referindu-se la fanii trupei.Taylor Swift s-a numărat printre cei mai nominalizaţi artişti, între care Ariana Grande, The Weeknd şi Drake, care nu au participat la evenimentul de duminică.

Taylor Swift a câştigat trofeul "artista preferată" şi s-a impus la categoria "albumul pop preferat", cu albumul "Evermore", compus în izolare.

"Sunt atât de norocoasă să mă aflu în viaţa voastră şi să ajung să vă am pe voi în viaţa mea", le-a spus Swift fanilor prin transmisiune video.

Cântăreaţă pop americană Olivia Rodrigo, în vârstă de 18 ani, care a primit şapte nominalizări, a câştigat la categoria "cel mai bun artist debutant".

Nominalizările la aceste premii ţin cont de performanţele din topurile muzicale Billboard, vânzările de albume, difuzările pe platformele de streaming şi la posturile de radio, precum şi de angajamentele artiştilor pe reţelele de socializare. Câştigătorii premiilor sunt stabiliţi în urma voturilor exprimate de fani.

Foto: (c) Mario Anzuoni / REUTERS

Sursă: Agerpres

Vizualizari: 523

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus