Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Martisoare confiscate, vandute la preturi mici in magazinul Finantelor Publice

 

Peste 1.600 de mărţişoare confiscate de Poliţia Locală Sibiu au fost scoase la vânzare, marţi, în magazinul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) Sibiu, la preţul de 50 de bani sau un leu, transmite corespondentul Mediafax.
Potrivit reprezentanţilor DGFP Sibiu, peste 1.600 de mărţişoare au fost scoase la vânzare prin magazinul de valorificare a bunurilor contrafăcute.
"Poliţia Locală a confiscat în jur de 1.600 de mărţişoare, care au ajuns la noi şi se comercializează prin magazinul de valorificare bunuri contrafăcute din cadrul Direcţiei, preţul acestor mărţişoare fiind cuprins între 50 de bani şi un leu", a declarat, corespondentului Mediafax, Anca Şandru, purtătorul de cuvânt al DGFP Sibiu.
Potrivit vânzătoarei de la magazinul DGFP Sibiu, două treimi din mărţişoare au fost vândute.
"S-au vândut foarte bine marţişoarele, în special medalioane, hornari, potcoave şi pentru copii, animăluţe. Mai avem cam o treime din ce am primit, dar cred că se vor vinde toată săptămâna, până la 8 Martie", a declarat Adriana Ciuta, vânzătoare la magazinul DGFP Sibiu.
Sute de persoane, în special bărbaţi, au trecut, marţi, pragul magazinului şi au cumpărat mărţişoare.
Acestea au fost confiscate de la un comerciant care le vindea în municipiul Sibiu fără autorizaţie emisă de Primărie.
Poliţia Locală i-a dat, iniţial, doar o amendă şi i-a pus în vedere să nu mai vândă marfa, dar întrucât a fost prins şi a doua oră vânzând mărţişoare, acestea i-au fost confiscate.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus