Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Natalie Portman are origini romanesti. Sa vezi si sa nu crezi!

Actriţa Natalie Portman, câştigătoarea premiului Oscar din acest an pentru cea mai bună actriţă în rol principal, are origini româneşti, a declarat chiar ea pentru publicaţia franceză "Gala".

Actriţa a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă pentru lansarea filmului "Black Swan/Lebăda neagă", că are origini româneşti, ea fiind fiica unui medic israelian cu origini poloneze şi româneşti şi a unei decoratoare de origine austriacă şi rusă.

Numele real al lui Portman, care s-a născut la Ierusalim, este Natalie Hershlag.

Actriţă, regizoare şi producătoare de film, Natalie Portman a debutat în rolul adolescentei rebele din pelicula "Léon", a lui Luc Besson, şi a continuat cu filme precum "Visând la Beverly Hills", "Ispita/ Closer", "Fantomele lui Goya" şi "V de la Vendetta". Filmul "Black Swan", un thriller psihologic american în regia lui Darren Aronofsky, în care Natalie Portman joacă alături de Vincent Cassel, a deschis Festivalul de la Veneţia din 2010.

Natalie Portman a câştigat în acest an premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal din filmul "Lebăda neagră" pentru rolul Ninei, o balerină în încercarea de a avea prestaţia perfectă în rolul principal din "Lacul lebedelor". Portman a mai fost nominalizată la Oscar în 2005, la categoria "cea mai bună actriţă în rol secundar", pentru prestaţia din filmul "Ispita/ Closer".

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

cri

Acum 13 ani

Deci e super tare pt tara noastra ca Natalie Portman are 0.1% sange romanesc ... tare stirea!
Raspunde

Alexis Nihon

Acum 13 ani

Sa fie clar pentru totzi nu are de a face absolut deloc cu sangele Romanesc,un bunic de al ei din partea tatalui,este de origine Evreu nascut in Romania,deci cetatzenia este ROMAN evident,dar ea nu are nimica de a face cu sangele Romanesc ,pentru ca Evreii nu se corcesc,este un pacat foarte mare!
Raspunde

vasile

Acum 13 ani

intrucat cateaua lor a fatat in paiele noastre, suntem rude dupa Turul Sfatului!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus