Joi,
01.12.2022
Parțial Noros
Acum
4°C

Sindicalistii ies iar in fata Prefecturii

Liderii Cartel Alfa Sibiu anunță că în ziua de vineri a acestei săptămâni vor organiza un nou miting pentru susținerea actualului Cod al Muncii. Protestul programat vineri, 11 martie, între orele 15.45 – 16.45  se va derula în paralel cu acțiunea de strângere de semnături pentru declanșarea grevei generale. Semnăturile vor fi strânse până pe 18 martie. ”Facem apel de a participa la protestul nostru toți lucrătorii, atât din industrie, cât și din sectorul bugetar. Nu este o acțiune numai a sindicatelor, Codul Muncii se apică tuturor lucrătorilor din România. Vă așteptăm alături de noi”, se arată într-un comunicat semnat de Ioan Vingerzan, liderul Filialei Sibiu a Cartel Alfa.
Acum o săptămână, principalele sindicate reprezentate la nivelul Sibiului au organizat un alt marș de protest la care au participat aproximativ 2000 de persoane.  Aceste acțiuni sunt organizate cu scopul de a bloca noul Cod al Muncii, propus de actualul Guvern și care, potrivit sindicaliștilor, elimină o serie întreagă de puncte din drepturile angajaților.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

stanciu

Acum 11 ani

mai oameni buni voi chiar mai credeti in lupta sindicala in lideri vostri care sunt de ani de zile si de neclintit va duc unde vor ei ca pe niste catei in lesa stapinului si pe urma va rid in nas
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus