Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
7°C

Un nou targ, cel de Pasti, aduce un ou de trei metri inaltime

Un ou gigant construit pe o structură metalică și decorat cu flori și alte ouă se va număra printre atracțiile viitorului Târg de Paști, programat anul acesta între 14 și 24 aprilie, în Piața Mare a orașului.

Dorind să creeze o tradiție, precum cea a Târgului de Căciun, Târgul de Paști 2011 se mută în Piața Mare și oferă vizitatorilor o gamă mai largă şi mai variată de produse. Dacă anul trecut pe strada Nicolae Bălcescu au fost amenajate doar 10 standuri, anul acesta numărul lor se va dubla. De asemenea, comercianţii vor fi atent selecţionaţi de organizatori, la fel ca şi anul trecut, astfel încât târgul să ofere vizitatorilor doar produse de calitate, informează Primăria într-un comunicat de presă.
Beneficiind de un spațiu mai generos, organizatorii au pregătit şi câteva atracții inedite: oul uriaș de Paști, mica Grădină zoologică și Terasa primăverii unde se pot servi în aer liber băuturi calde și răcoritoare alături de produse proaspete de patiserie.
Special pentru cei mici, va fi organizată o mică grădină zoologică ce va găzdui miei şi iepuraşi într-un spaţiu amenajat cu iarbă naturală.

Cadouri originale
Sibienii vor putea alege dintr-o gamă variată de produse, cadouri realizate manual, produse bio din împrejurimile Sibiului, dulciuri, produse de artizanat, flori şi aranjamente florale şi multe alte produse atent selecţionate.

Târgul de Paşti pe internet
Toţi cei interesaţi pot găsi în curând informaţii privitoare la Târgul de Paşti şi pe internet. Site-ul oficial al evenimentului va fi lansat în foarte scurt timp şi va include informaţii referitoare la locaţie, perioada şi orele de desfăşurare ale târgului, dar şi o listă cu produsele fiecărui stand. Toate aceste pe www.targuldepasti.ro
După ce va avea loc deschiderea oficială a târgului, site-ul va fi actualizat cu fotografii ale standurilor şi ale târgului în general şi cu filmuleţe de la faţa locului.

 Înscrieri
Comercianții care doresc să se înscrie la Târgul de Paști din Sibiu o pot face apelând numărul de telefon: 0748776147 sau prin e-mail la adresa: [email protected]. Taxa de participare este de 1.000 lei, iar numărul de standuri disponibil este de 20.
Târgul de Paști din Sibiu este organizat de Fundația AU-RO Austria pro România, în parteneriat cu municipalitatea sibiană. Evenimentul este realizat de The Little Giant - Event Management.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus