Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Cat costa reparatiile la Aeroport? Zeci de milioane de lei

Turnul Sfatului vă invită să citiți în ediția tipărită date defalcate despre sumele imense care vor trebui investite în lucrările de reabilitare a alunecărilor de teren înregistrate în vara anului trecut la recent inauguratul Aeroport Internațional Sibiu. Valoarea acestor lucrări a fost calculată de o firmă din Buzău, angajată de CJ Sibiu. Care este suma exactă, găsiți în ediția tipărită a ziarului.
Puteți citi, totodată, cum cei de la Max Boegl au avertizat Consiliul Județean Sibiu încă din 2007 că pământul de umplutură nu e bun. Și cum cei de la Dornier au spus că ”ba nu, e bun”. Totodată, veți putea afla alte detalii din cele trei procese pe rol care vizează lucrările de la Aeroportul internațional Sibiu.
Ediția tipărită a Turnul Sfatului se distribuie prin intermediul chioșcurilor Ioan și Dan și Vas & Flory, începând de luni, 28 martie 2011.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

bibicu

Acum 13 ani

ia, cat dati de la voi ca ar face lucrarile astea? io zic ca la vrei cinj\'de milioane. Care da mai mult?
Raspunde

un sibian

Acum 13 ani

incompetenta firmelor germane si a celor de la CJ Sibiu se vede acum!!! in timpul asta directorul aeroportului Sibiu are masina la scara si sofer??? oare de ce nu poate sa conduca singur sau sa circule cu transportul in comun? care este problema d-lui Sava? sa nu-mi spuneti ca deciziile importante le ia in masina, pe drumul spre aeroport...
Raspunde

SIB

Acum 13 ani

De ce nici voi si nici Tribuna nu spuneti ca a fost un parteneriat cu Primaria Sibiu la construirea aeroportului si a semnat si Klaus Johannis pe langa Martin Bottesch! De ce pe sasul sef, Johannis, nu–l implicati de loc, fiindca a fost bagat pana peste cap in escrocheria \"Aeroportul\", la fel ca si in \"Sibiu Capitala Culturala a Europei – 2007\"?!
Raspunde

@ SIB

Acum 13 ani

Probabil a fost si el implicat dar cu toate astea a facut pentru Sibiu ce n-au facut primarii din ultimii 50 (poate chiar 100) de ani!!! Daca poti sa intelegi atita lucru e OK, daca nu rau destul...sunt sibian si locuiesc de foarte multa vreme aici si am avut ocazia sa vad ce \"pot\" primarii de la PSD, CDR, etc. - jale mare!!! Asa ca tot Johanis va fi primar de la anul...
Raspunde

mihai

Acum 13 ani

Daca Johanis se va ocupa si de problema cainilor agresivi care ne-au invadat va mai fi ales inca o data. Daca nu...
Raspunde

Ha,ha!

Acum 13 ani

Votati FDGR!!!Si vedeti voi!Oras de cacat!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus