Joi,
13.06.2024
Fulgere Cu Ploi Usoare
Acum
20°C

Astia-s oamenii... Mai e mult pana departe!

Anul trecut, la solicitarea cetăţenilor dar şi ca parte a strategiei municipalităţii din Mediaş, a fost amenajat un loc de joacă în cartierul Gura Câmpului, mai exact pe strada Paltiniş. 

Astfel, au fost montate 2 topogane simple, 1 tobogan complex cu 3 ieşiri, 2 leagăne cu câte 2 locuri, 1 leagăn cu câte 4 locuri, 1 carusel, 3 bănci şi 2 balansoare.

Cu excepţia ultimelor trei obiecte de mobilier, toate celelalte aparate de joacă au fost distruse prin ardere. Prejudiciul se ridica la suma de aproximativ 8.000 lei.

Potrivit Hotărârii Consiliului Local nr.166/2010 distrugerea mobilierului urban se sancţionează cu amendă de la 1.000 la 3.000 de lei.

Din păcate distrugerile pe domeniul public continuă, iar municipalitatea este astfel obligată să cheltuiască bani pentru repararea sau înlocuirea mobilierul urban.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus