Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

10 hectare impadurite la Medias de primarie

Primăria municipiului Mediaş a împădurit anul acesta 10 hectare de teren.

Această acţiune de împădurire s-a desfăşurat în trei zone, respectiv Hula Baznei, Wewern şi Graia de Sus. În total au fost plantaţi peste 43.000 de puieţi, mai exact 27.000 goruni, 10.000 paltini şi 6.200 salcâmi. Scopul principal al acestor acţiuni îl reprezintă consolidarea terenuri şi crearea unei bariere verzi care să contribuie la menţinerea unui mediu curat în municipiul Mediaş.

„În Mediaş este o tradiţie să avem grijjă de pădurile noastre. Anul acesta am plantat un număr record de puieţi şi am reuşit să împădurim 10 hectare. Ne apropiem de finalizarea acestei acţiuni, practic terenurile erodate sunt consolidate prin aceste împăduriri. Etapa următoare constă în întreţinerea acestor zone pe care în ultimii ani le-am împădurit cu peste 125.000 de puieţi“, a declarat primarul Teodor Neamţu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 285

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus