Duminică,
25.09.2022
Cer Senin
Acum
5°C

Concurs: 5 cititori merg la spectacolul Felii

Turnul Sfatului si Teatrul National Radu Stanca propun cititorilor un nou concurs. Premiul, 5 invitații duble la spectacolul Felii ce va avea loc duminică, 17 aprilie, de la ora 18, în Sala Teatrului Radu Stanca. Spectacolul regizat de Lia Bugnar are o distribuție extrem de redusă, dar de o calitate impresionantă, o singură actriță. Dar nu orice fel de actriță, ci Ofelia Popii. O actriță de nu are nevoie de nicio prezentare. Iar spectacolul de duminică este cu atât mai special cu cât el va fi jucat în fața juriului UNITER. O zi mai târziu, lămuriți de calitatea acestui spectacol, juriul va desemna premiile Galei Uniter, într-un spectacol ce va fi transmis în direct de postul național de televiziune, de la ora 21. Prin urmare, lăsați un comentariu la acest articol, trimiteți un mail la adresa redactia@turnulsfatului.ro in care sa specificati numarul comentariului precum si numele dumneavoastra iar duminica veti putea vedea reprezentatia excepțională a Ofeliei Popii din fotoliile teatrului Radu Stanca. Câștigătorii vor fi anunțați duminică, pe site și prin email. Succes.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

11 comentarii

Robert

Acum 11 ani

Ofelia Popii este o actrita exceptionala deci merita un nou premiu.
Raspunde

Ana

Acum 11 ani

In Sibiu creste o noua stea..
Raspunde

Alexandra

Acum 11 ani

Nemaipomenita actrita.....
Raspunde

Madalina

Acum 11 ani

Sunt sigura ca cei din juriu vor fi uimiti de talentul actoricesc deosebit al doamnei Ofelia Popii!
Raspunde

Lia

Acum 11 ani

Sibiul se mandreste cu Ofelia... \"Faust\" a adus la Sibiu spectatori din toata tara si nu numai. Sa speram ca si \"Felii\" va avea succes!
Raspunde

6. Lori

Acum 11 ani

Ofelia Popii este o persoana foarte carismatica si plina de expresivitate. Asa cum in anul 2008 a mai castigat un premiu Uniter pentru rolul lui Mefisto (Diavolul) din spectacolul \"Faust\" dupa J.W. Goethe pus in scena de Silviu Purcarete, speram ca si anul acesta premiul pentru cea mai buna actrita in rol principal sa ajunga tot la Sibiu si sa fie inmanat tot actritei Ofelia Popii. Multumim, Ofelia Popii! loredana_furdui@yahoo.com
Raspunde

Radu

Acum 11 ani

Ofelia Popii este o actrita desavarsita, o persoana foarte expresiva si o femeie foarte frumoasa. Vreau sa ii fiu alaturi duminica, atunci cand juriul UNITER va fi prezent la piesa FELII pentru a se convinge ca merita premiul pentru cea mai buna actrita in rol principal.
Raspunde

Traian

Acum 11 ani

Sa fim, totusi, obiectivi. Talentata este, categoric, dar frumoasa ba!
Raspunde

Paul

Acum 11 ani

Sper sa ajung si eu la spectacol !
Raspunde

Cristi

Acum 11 ani

Daca ma grabesc poate o sa reusesc.Sper doar sa fiu ales.:D
Raspunde

Adi

Acum 11 ani

Vreau si eu invitatie!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus