Duminică,
16.05.2021
Innorat
Acum
14°C

Jumatate de milion de lei pentru scolirea suplimentara a politistilor locali

 

Serviciul Public de Poliţie Locală Sibiu este beneficiarul unui proiect de finanțare europeană prin care sunt alocate 430.471 de lei, fără TVA, pentru ca 145 de polițiști locali sibieni să beneficieze de diferite cursuri de pregătire. Este vorba de cursuri de învăţare şi consolidare a cunoştinţelor de limba engleză şi germană, ECDL (Permisul European de Operare pe Computer), leadership & management, management public, managementul securităţii, resurse umane, achiziţii publice, comunicare publică, reformă şi legislaţie europeană şi cursuri de pregătire fizică de specialitate.
Finanțarea proiectului a fost anunțată de autoritatea de management din cadrul Programului Operaţional Dezvoltarea Capacităţii Administrative. Suma solicitată pentru implementarea proiectului este de 430.471 lei, fără TVA. 2% din aceasta, adică 8.069 lei reprezintă contribuţia solicitantului, iar restul de 98% (421.562,00) reprezintă asistenţă financiară nerambursabilă. 

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

hi,hi

Acum 10 ani

Incepeti cu alfabetizarea?
Raspunde

Pulitistul sibiot

Acum 10 ani

Incepem prin a face o laba in grup.
Raspunde

pt.pulitistul sibiot

Acum 10 ani

se pare ca pt. tine a dat randament
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus