Joi,
09.02.2023
Ceata
Acum
-15°C

Kovesi a ascultat rugamintea lui Carabulea. Si i-a indeplinit-o

Procurorul general al României, Codruța Kovesi, a citit, în cele din urmă, memoriile trimise de SC Atlassib SRL, pentru a o convinge să promoveze un recurs în interesul legii.

Istoria acestui recurs este cu atât mai interesantă cu și pe demersurile de promovare a acestuia procurorii DNA au întocmit dosarul împotriva prim-procurorului Florin Apostu şi a magnatului Ilie Carabulea. Carabulea a intervenit în mai multe rânduri la Apostu, care îi promisese că va îi va înmâna personal un memoriu Codruţei Kovesi.

Cum a justificat Kovesi promovarea acestui recurs în anulare și care a fost decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție citiți în ediția tipărită a Turnul Sfatului, care poate fi găsită la de luni, 18 aprilie, la chioșcurile Ioan și Dan și Vas & Flory.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus