Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Noul sediu al Consiliului Judetean, faza finala: mobilarea

 

Vor mai trece încă cel puțin două luni până când aleșii județului vor putea dezbate chestiunile legislative locale în noua sală de conferințe ridicată în curtea instituției de pe str. Gen. Magheru. Consiliul Județean a lansat azi licitația pentru achiziționarea mobilierului pentru sala de conferințe și noile birouri, procedură potrivită căreia mobilierul necesar trebuie produs și montat în 60 de zile de la data semnării contractului. Procedura de achiziție publică are termen de depunere a ofertelor 3 mai, valoarea estimată a contractului fiind de aproximativ 92.000 de euro, inclusiv TVA.
Întreg mobilierul noului corp de clădire va fi realizat din PAL, în culoarea cireșului. Potrivit documentației, necesarul aferent birourilor din noua clădire este de 31 de birouri uzuale, unul de director, o masă de discuții, câteva zeci de corpuri duble pentru imprimante, peste 40 de dulapuri și 32 de scaune ergonomice.
În afară de mobilierul specific garderobei, procedura de achiziție vizează și mobilierul aferent sălii de conferințe propriu-zise – pentru amfiteatru, balcoanele și cabinele de traducere amenajate aici. Nuanța de culoare cerută aici este ”apfel natur”. Pentru sala de conferințe sunt cerute ofertanților 123 de scaune. Garanția solicitată pentru mobilier este de trei ani.
Durata de execuția și montaj a mobilierului din birouri trebuie să fie de 30 de zile, iar pentru garderobă și sala de conferințe, caietul de sarcini prevede un termen de execuție și montaj de 60 de zile.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 490

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus