Duminică,
16.06.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Medicii sibieni nu provoaca avorturi in Saptamana Mare

 

Medicii de la singura Maternitate din municipiul Sibiu nu fac, în această săptămână, avorturi la cerere, ci numai întreruperi de sarcină din cauze medicale, dacă este pusă în pericol viaţa mamei, a precizat pentru Agerpres, Raluca Puşcă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean din Sibiu.
"În zilele de sărbătoare legală şi în ultima săptămână de post nu se fac programări pentru întreruperile de sarcină la cerere", a spus Raluca Puşcă.
De la începutul anului, la Secţia Clinică de Obstetrică - Ginecologie a Spitalului Clinic Judeţean din Sibiu s-au înregistrat 88 de avorturi la cerere.
Întreruperile de sarcină la cerere se efectuează la Sibiu numai în urma unui consult de specialitate în Policlinica Spitalului Clinic Judeţean, până la săptămâna a 12-a de sarcină. După consult, pacientele care doresc să avorteze sunt programate pentru intervenţie la Secţia Clinică de Obstetrică - Ginecologie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus