Vineri,
02.12.2022
Partial Noros
Acum
6°C

Peste 30 de participanti la prima etapa a Campionatului National de Slalom Paralel al Romaniei

Peste 30 de piloţi din ţară şi din străinătate vor participa, sâmbătă, la prima etapă a Campionatului Naţional de Slalom Paralel al României, care se va desfăşura în poligonul auto din cartierul sibian Ştrand, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de organizatori, sâmbătă va avea loc, la Sibiu, prima etapă din cea de-a cincea ediţie a Campionatului Naţional de Slalom Paralel al României.
Competiţia se va desfăşura în poligonul auto din cartierul sibian Ştrand, de la ora 10.00, când se va da startul oficial, 30 de participanţi din ţară şi din străinătate urmând a porni în concurs.
Potrivit organizatorilor, maşinile, aparţinând diferitor clase, vor concura în perechi de câte două. În prima rundă vor fi patru manşe de concurs. În vederea ocupării podiumului primii patru clasaţi din fiecare manşă vor concura în continuare, în sistem eliminatoriu, în semifinală şi finală.
"Sibiul este un punct important în lumea sporturilor cu motor atât din punctul de vedere al evenimentelor, cât şi al iubitorilor acestor sporturi. 30 aprilie marchează prima etapă a Campionatului Naţional de Slalom Paralel al României. Organizatorii evenimentului propun sibienilor un adevărat spectacol, în prezenţa unor piloţi cu renume în lumea automobilistică din România, precum şi participarea unor concurenţi de peste hotare", a declarat Sebastian Barbu, unul dintre organizatori, citat în comunicatul de presă.
Potrivit sursei citate, piloţii se vor prezenta la start cu diferite maşini: Citroen C2R2, Peugeot 206, Audi 80, Golf II sau Opel Kadett.
Campionatul Naţional de Slalom Paralel al României va cuprinde şase etape, toate urmând să aibă loc la Sibiu, până la sfârşitul lunii octombrie.
Cea de-a doua etapă este programată în 4 iunie, a treia în 23 iulie, a patra în 10 septembrie, a cincea în 8 octombrie şi ultima etapă în 22 octombrie.
Organizatorii acestui eveniment sunt Pro Drive Sibiu şi Funpark cu sprijinul Primăriei Sibiu, prin Casa de Cultură a Municipiului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

guta

Acum 11 ani

Daca a-ti fi avut un reporter la fata locului era ok!!! a-ti fi avut ce scrie si filma!!! Dar sunt mai interesante ipostazele cu Beeeecali sau Virinel si ETC!!!!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus