Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Transilvanian Brunch la Sasaus

Primul Transilvanian Brunch din 2011 va avea loc în satul Săsăuș, la școala veche (datele GPS: 45 50'53.32" N, 24 36'14.67" E). Brunch-ul are loc sâmbătă, 28 mai, începând cu ora 11. La ora 14 va avea loc un scurt program cultural, până în jurul orei 15.

Transilvanian Brunch a apărut la începutul anului 2008 ca o inițiativă a asociației GAL Microregiunea Hârtibaciu de cunoaștere reciprocă și colaborare în Valea Hârtibaciului, dar și ca un exercițiu de promovare a produselor locale (în special producători ai BioCoop Sibiu). Totodată a fost și un bun motiv de întâlnire multiculturală a celor care activează în turism, cultură, dezvoltare rurală și socială, agricultura ecologică, renovare și restaurare, branșe care într-un fel sau altul se completează și se regăsesc în multe inițiative și proiecte actuale. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus