Marţi,
29.11.2022
Cer Senin
Acum
-3°C

Procesul pabugitilor FNI: Inc-o zi, inc-un proces, inc-o amanare

 

 
Nici cinci minute nu a durat înfățișarea de azi în procesul intentat Ioanei Maria Vlas, de păgubiții FNI de pe raza municipiului Sibiu. Spre diferență de acum o săptămână, de această dată Ioana Maria Vlas nu a mai venit la proces, la fel cum au lipsit și ceilalți inculpați. Judecătorul cauzei a făcut cerere de abținere, cerere care i-a fost aprobată. Prin urmare, un nou complet de judecată va fi desemnat pentru judecarea acestui dosar. Umătorul termen a fost stabilit pe 22 iunie.
”Parcă suntem tot mai puțini. Asta e, încă o amânare”, s-au înghesuit la ieșire, molcom, păgubiții FNI prezenți în sală. Media de vârstă a acestora o depășea pe cea a vârstei de pensionare.
Prejudiciul total discutat în acest dosar este de peste 58,2 miliarde de lei vechi, ”adunat” de la 5.363 de investitori FNI.
 
Citește și
 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 136

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus