Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
23°C

Strada Tribunei intra in reparatii: o saptamana va fi inchisa partial

 

Pe porțiunea cuprinsă între intersecțiile cu strada Mitropoliei, respectiv Centumvirilor, strada Tribunei va fi închisă până la mijlocul săptămânii viitoare, mai precis până pe 25 mai. În urma intervențiilor celor de la E.On Gaz, echipele DPC vor efectua lucrări de refacere a pavajului, informează reprezentanții administrației locale. Lucrările au început în cursul zilei de joi.
 
Lucrări pe fostele străzi cu trafic greu
 
”Pe strada Semaforului se va proceda mai întâi la ridicarea la cotă a căminelor de vizitare, ca lucrare pregătitoare pentru refacerea asfaltului pe benzile de lângă ax. Lucrările se vor efectua sub trafic, parcarea urmând să fie interzisă pe perioada lucrărilor pentru a se putea folosi şi banda de parcare pentru trafic. Lucrările pe strada Rahovei vor fi finalizate în această săptămână”, informează reprezentanții Primăriei Sibiu. În afară de strada Semaforului, va fi refăcut asfaltul și pe strada Rahovei și în zona sensului giratoriu de la intersecția străzilor Semaforului, Ștefan cel Mare și Vasile Aaron.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

alex

Acum 12 ani

pe tribunei nu s-a asfaltat bine idiotii sa refaca.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus