Cel mai nou magazin Peneş Curcanul s-a deschis, joi, la Sibiu. Atraşi de preţurile speciale, cele mai mici din oraş, zeci de oameni au luat cu asalt magazinul situat pe strada Gorăslău, la parterul Complexului Cedonia. Nu doar preţurile mici contează pentru sibieni, ci mai ales calitatea produselor firmei Galli Gallo. Clienţii magazinului Peneş Curcanul s-au declarat încântaţi de faptul că produsele sunt ECO, fără aditivi şi coloratură.
Numai produse proaspete
Specializat în comercializarea cărnii de curcan şi de pui, magazinul Peneş oferă doar produse proaspete, necongelate, de cea mai bună calitate, made in România. Pe lângă produsele clasice – piept, aripi, pulpe, ficat, pipote -, oferta cuprinde şi specialităţi delicioase, precum micii din carne de curcan, pastrama, parizerul sau cremvurştii din piept de curcan. Magazinul Peneş Curcanul din Complexul Cedonia este deschis de luni până vineri între orele 8 – 22, sâmbăta de la 8 la 20, iar duminica între orele 8 şi 16.
Reţete speciale
Pentru că oferta de carne de curcan şi de pui este atât de bogată la Peneş Curcanul, magazinul din Complexul Cedonia vine în sprijinul clienţilor săi cu reţete speciale, tipărite într-un format atractiv, oferite gratuit. Gospodinele au la dispoziţie reţete pentru prepararea celor mai gustoase, dar şi rafinate mâncăruri din carne de curcan şi pui.
Brand 100% românesc
Galli Gallo are o experienţă de peste 10 ani în creşterea şi abatorizarea puilor de carne. Începând cu anul 2010, grupul de firme a demarat o nouă afacere: creşterea şi abatorizarea curcanilor sub brandul "Peneş Curcanul". Investiţia, de peste 22 de milioane de euro, realizată la standarde de ultimă generaţie, este unică în România. Complexul cuprinde trei ferme de creştere, cu o capacitate de circa 1 milion de capete anual, şi un abator cu o capacitate de sacrificare de circa 15.000 de tone anual. Păsările sunt hrănite 100% natural.
Cel mai scăzut colesterol
Carnea de curcan câştigă tot mai mult teren în faţa tradiţionalei cărni de porc prezentă în alimentaţia românilor. Nu numai pentru că e gustoasă, săţioasă şi dietetică, dar şi datorită contribuţiei importante la sănătatea noastră. Curcanul este o sursă foarte bună de proteine veritabile şi de calitate, de seleniu, vitamina B6 şi de aminoacizi. În egală măsură, conţine şi zinc şi vitamina B12. Carnea slabă de curcan, fără piele, are cea mai scăzută cantitate de grăsimi saturate sau colesterol dintre toate tipurile de carne, incluzând carnea de pui, porc sau vită.
Previne cancerul
Aminoacizii conţinuţi de carnea de curcan sunt necesari pentru celulele T, un tip de celule ale sistemului imunitar care omoară celulele canceroase. Proteinele speciale conţinute în carnea de curcan ajută la menţinerea nivelurilor optime de testosteron la bărbaţi. Aminoacidul triptofan existent doar în carnea de curcan joacă un rol vital în combaterea insomniei şi instalarea unei stări de relaxare.
(Advertorial)
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi
Ultimele comentarii
Acum 9 ore
Prof. de Geografie
Acum 10 ore
@Hermannstadt
Acum 10 ore
Pastor Marginas
Acum 10 ore
Pastor Marginas
Acum 12 ore
X