Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Cosul cu bunatati oferit de Turnul Sfatului si magazinul Penes Curcanul a fost castigat de Emil Vladucu

Turnul Sfatului şi magazinul Peneș Curcanul din complexul Cedonia au premiat de Crăciun un cititor cu un coş plin de bunătăţi, în care au intrat un curcan, doi cozonaci, două sticle de vin, 24 de ouă de prepeliţă, selecţie de brânzeturi şi o selecţie de mezeluri de curcan.

Cu un simplu like dar paginii de Facebook a ziarului Turnul Sfatului, Emil Dumitru Vlăducu a plecat acasă cu coşul de Crăciun.

”Eu particip de foarte mult timp la concursuri. Într-o zi am văzut pe site-ul vostru că ați lansat concursul și am zis că e un mod plăcut de a le face un cadou celor dragi, de sărbători. O să mă bucur de acest coș alături de prietenii care m-au susținut și m-au ajutat să câștig. Iar ziarul o să-l urmăresc în continuarea, atât pe site, cât și pe Facebook ca să fiu mereu la curent cu ce se întâmplă în oraș”, a spus Emil Dumitru Vlăducu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

LoL

Acum 10 ani

Felicitari!
Raspunde

Vaida Ferenc

Acum 10 ani

Felicitari il meriti din plin :)
Raspunde

Harry Z.

Acum 10 ani

Ce moacă de șpuțăr are , se potrivește cu coșul.
Raspunde

Harry Z.

Acum 10 ani

Ce moacă de șpuțăr are , se potrivește cu coșul.
Raspunde

@3

Acum 10 ani

oltean, ce poti sa ii ceri
Raspunde

dia_na

Acum 10 ani

nesatulul asta,iar a castigat? asta castiga mai ales prin frauda,face parte din slahta aia de trisori pe FB ...acum l-a lovit norocul cu tragere la sorti ? e sarac rau,lucreaza la carrefour
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus