Joi,
13.06.2024
Partial Noros
Acum
24°C

Mediasul va avea o noua sala de sport

Săptămâna aceasta au demarat lucrările la construcţia Sălii de Sport din cartierul Gura Câmpului. Sala de sport ce va fi construită pe terenul Şcolii Generale numărul 5 va avea o capacitate de 150 de locuri şi va permite practicarea sporturilor cu mingea precum handbal, baschet sau volei, dar şi a celor cu racheta, respectiv tenis.

 „Mă bucur foarte mult că au început lucrările la această investiţie, pe care o consider deosebit de importantă pentru Mediaş. Municipiul nostru are numeroşi sportivi talentaţi care vor avea posibilitatea să se antreneze şi să dispute  diverse meciuri într-o sală  de sport modernă. De asemenea această sala de sport va fi utilizată  de elevii unităţilor de învăţământ pentru orele de educaţie fizică“, a declarat primarul Teodor Neamţu.

Investiţia este finanţată de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, iar termenul de finalizare a lucrărilor este de 10 luni.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

mediesean

Acum 13 ani

un lucru extraordinar
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus