Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Tinerii handbalisti participa la Cupa Primaverii

Elevi din clasele a cincea și a șasea de la școlile generale din municipiul Sibiu se vor întrece vineri în cea de-a șaptea ediție a Cupei Primăverii la Handbal. Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv Școlar Sibiu și Direcția pentru Sport a Județului Sibiu. „Dorim să angrenăm elevii în practicarea sportului, ca o alternativă de petrecere a timpului liber, dar și pentru întărirea sănătății. În același timp, dorim să descoperim elevi cu calități pentru practicarea handbalului de performanță”, spune Matei Damian, profesor al CSȘ Sibiu. Turneul se va desfășura pe terenurile din spatele bazinului Olimpia. Echipele pot să aibă maxim 14 jucători. Fiecare școală poate înscrie maxim o echipă pentru fiecare dintre cele două clase. Turneul se va desfășura în două reprize de câte 10 minute, cu 3 minute pauză. Cupa Primăverii începe la ora 9:30.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus