Marţi,
17.05.2022
Acum
0°C

Bărbați reținuți după ce au furat din locuințe în construcție din Sibiu și alte județe

Bărbați reținuți după ce au furat din locuințe în construcție din Sibiu și alte județe

Doi bărbați au fost reținuți după ce polițiștii din Șelimbăr au descoperit că ar fi furat din patru locuințe aflate în construcție, din localitate. Totodată, în urma cercetărilor, au stabilit că cei doi ar fi sustras mai multe bunuri și din locuințe din alte județe.

Proprietarii a patru imobile de pe raza localității Șelimbăr au reclamat la final de februarie faptul că, în cursul nopții de 25/26 februarie, persoane necunoscute au pătruns în locuințele aflate în construcție, de unde au sustras bunuri în valoare totală de 25.000 de lei. În urma cercetărilor, polițiștii șelimbăreni au concluzionat că presupușii autori ai faptei ar fi doi bărbați, în vârstă de 26, respectiv 37 de ani, domiciliați în județul Caraș – Severin, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Datorită schimbului de informații cu polițiști din cadrul mai multor inspectorate de poliție din țară, s-a stabilit faptul că cei doi bărbați sunt bănuiți de săvârșirea de furturi din locuință în mai multe județe. În urma perchezițiilor la domiciliile unor persoane din județul Caraș – Severin au fost identificate bunuri susceptibile a proveni din furturi comise pe raza județelor Sibiu și Bihor. Mare parte din bunurile reclamate ca sustrase de pe raza localității Șelimbăr au fost astfel recuperate, arată sursa citată.

Totodată, polițiștii Secției Nr. 1 de Poliție Rurală Șelimbăr au desfășurat miercuri o percheziție la domiciliul suspectului în vârstă de 26 de ani, bărbatul fiind audiat și ulterior reținut de polițiștii sibieni 24 de ore pe bază de ordonanță. La aceeași dată, polițiștii bihoreni au luat măsura reținerii 24 de ore față de bărbatul în vârstă de 37 de ani, bănuit de săvârșirea unor furturi din locuință pe raza localității Sântandrei, județul Bihor.

În cursul zilei de ieri, cei doi au fost prezentați instanțelor competente care au dispus arestarea lor preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările continuă la nivelul Secției Nr. 1 de Poliție Rurală Șelimbăr.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus