Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

10 ani de la prima promotie a Universitatii Romano-Germane din Sibiu

Zilele trecute a fost mare sărbătoare la Universitatea Româno-Germană din Sibiu.

Cea dintâi promoţie a Universităţii Româno-Germane din Sibiu, Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative, a sărbătorit 10 ani de la emoţia finalizării studiilor juridice. Cursul festiv al promoţiei 2001 din cadrul Facultăţii de Drept şi Instituţii Europene, denumirea Facultăţii la înfiinţarea Universităţii, a avut loc vineri, 27 mai 2011, de la orele 14:00, în Sala Auditorium a Universităţii Româno-Germane din Sibiu.

Cu bucurie şi reală emoţie în faţa domnilor profesori, care le-au ţinut „cursuri pentru suflet” de această dată, absolvenţii promoţiei 2001 şi-au prezentat realizările. Majoritatea acestora lucrează în domeniul juridic: avocaţi, jurişti în cadrul Direcţiei Finanţelor Publice Sibiu, Direcţiei de Muncă şi Protecţie Socială Sibiu, Casei de Pensii Sibiu, Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, Primăriei Sibiu, precum şi al unor firme particulare, cadre universitare pe domeniul juridic, executori judecătoreşti, ofiţeri în cadrul Ministerului de Interne şi al Serviciului Român de Informaţii.

Pentru că timpul a părut tuturor insuficient pentru depănarea amintirilor, chiar în condiţiile în care cursul festiv a fost urmat de discuţii, masă şi dans la Restaurantul Parc, s-a hotărât „în unanimitate” ca următoarea întâlnire să aibă loc peste 5 ani, în anul 2016.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Generatia de aur

Acum 12 ani

Cea mai mare realizare a primei generatii este o imensa laba in grup, fenomen destul de des intilnit in mediul carpato-danubiano-pontic.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus