Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

La Sibiu se deschide un Centru de vacanta

Vara aceasta, pentru al doilea an consecutiv, micuţii sibieni vor avea parte de un Centru de vacanţă. Conceptul, promovat la nivelul judeţului Sibiu de APIVS, este de inspiraţie franceză şi reprezintă locul în care copiii între 4 şi 13 ani, îşi pot petrece două săptămâni, participând la activităţi educative şi ludice, coordonate de o echipă de profesionişti francezi şi români. Centrul este organizat în cartierul Ştrand de Asociaţia „Casa Cartierului Ştrand” în parteneriat cu Asociaţia de Înfrăţire Rennes-Sibiu -Franţa, Asociaţia de Prietenie Ille et Vilaine – Sibiu (APIVS) şi Şcoala nr. 1. La fel ca anul trecut, Centrul de vacanţă se va încheia cu FESTineret, un festival care cuprinde activităţi pentru copii, dar şi pentru cei cu spirit tânăr, printre care ateliere şi animaţii. Centrul va funcţiona în perioada 4 - 15 iulie, între orele 09:00-17:00, în incinta Şcolii nr. 1, iar părinţii care vor să îşi înscrie copiii sunt aşteptaţi luni, de la ora 18:00, la Şcoala nr. 1, la o întalnire cu organizatorii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus