Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Liberalilor le da cu minus. Conservatorii si pesedistii sunt pe zero. USL a numarat "broastele"

Partidele care formează  Uniunea Social Liberală, PSD, PNL și PC și re-numărat primarii din județ. Liberalii spun că au doi-trei primari care nu prea răspund la telefon, în timp ce social-democrații și conservatorii susțin că nu au probleme cu aleșii locali. "Avem confirmări de la primari că vor continua cu noi la viitoarele alegeri, în afară de două, trei exemple", spune Cazan, fără a nominaliza însă vreo primărie. Există însă speranțe de mai bine, dacă opoziția va reuși să doboare guvrnul lui Boc. "Când e apă, broaștele vin", explică sistemul vicepreședintele PNL Sibiu, Puiu Fesan. Social-democrații nu se plâng de dezertări. "Noi nu avem astfel de situații. Nu avem oameni care să dea semne de indecizie. Numai un inconștient ar merge la un partid care moare", spune Cindrea.
În total, în județul Sibiu, cele trei partide care formează USL au împreună 36 de primari.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 281

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

adi

Acum 12 ani

Ne-a feri Dumnezeu sa nu ajungeti la guvernare acum cand lncep lucrurile sa mearga lnspre bine , vreti sa reveniti cu pomene si ajutoare sociale sa stimulati nemunca
Raspunde

adi

Acum 12 ani

Ne-a feri Dumnezeu , sa nu ajungeti la guvernare acum cand lncep lucrurile sa mearga lnspre bine , vreti sa reveniti cu pomene si ajutoare sociale sa stimulati nemunca
Raspunde

@ adi ip 195.149.72.54

Acum 12 ani

Sa ne fereasca Dumnezeu sa mai ramana astia ai tai care au nenorocit aceasta tara. Crepalear ficatul tuturor celor care-i mai voteaza. TIE LA FEL.
Raspunde

revolutionarul

Acum 12 ani

Puiu Fesan, serios? Incult, agramat si prost crescut. Asta e politica din Romania!
Raspunde

mister

Acum 12 ani

\"acum cand lncep lucrurile sa mearga lnspre bine\" baaaa adi...tu pe lume traiesti? tu nu vezi preturile la alimente , bauturi , COMBUSTIBIL , etc...tu esti batut in cap!????auzi ca merg lucrurile inspre bine...
Raspunde

eu

Acum 12 ani

Mister........datorita cui suntem in situatia actuala? Daca ai gindi cu creierul si nu cu privirea ai intelege multe lucruri!!!! Pacat caci sunteti multi cei care vorbiti de prezent si uitati sa analizati trecutul care e parte importanta a situatiei actuale. Lasati vaicareala,criticile, acuzele si treceti la munca caci v-ati obisnuit sa dormiti pe salarii mari iar acum sunteti disperati!
Raspunde

eu

Acum 12 ani

Interesanta fotografia articolului, cei trei corecti ai Sibiului. Credeti ca sunt in stare de ceva???? Va inselati amarnic, Sibienilor!!!!!
Raspunde

GURA CAMPULUI

Acum 12 ani

Pt pedelacul jegos \"eu\"!ba! idiotule! voi nu vedeti ca sunteti cei mai mari infractori din ultimi 21 de ani! ritzi,anastase,videanu,berceanu,bercea mondialu,pinalti !!----!!! gunoaielor !!!Ba nenorocitule! disperati sunt oameni care muncesc cinstit si pensionarii!care traiesc din ce in ce mai rau! ba umila caricatura umana!! ESTI JALNIC!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus