Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Ioana Urdea, arhitect-sef plin al Sibiului

 

După aproape doi ani de interimat, Ioana Urdea a devenit arhitect șef al Sibiului. Postul de arhitect șef al Sibiului a fost scos la concurs în luna mai, probele având loc în 13, respectiv 17 mai. Ioana Urdea a fost singura care s-a prezentat la concurs.
”În virtutea descentralizării, concursul s-a ținut la București, la Agenția națională a funcționarilor publici. Doamna Urdea a câștigat concursul și mi-am permis să dau dispoziție de numire pe post”, a spus, pe un ton glumeț, primarul Klaus Johannis.
Sibiul nu a mai avut un arhitect șef numit pe post în urma unui concurs din vara lui 2008, când Szabolcs Guttmann, în urma unor divergențe cu primarul Sibiului, a decis să demisioneze. A urmat, ca interimar, Dorin Laschescu, care, la fel, a intrat în conflict mocnit cu primarul Sibiului, demisionând în vara lui 2009. În locul lui Laschescu a fost numită Ioana Urdea, consilier în cadrul Compartimentului pentru urmărirea și planificarea orașului istoric și a monumentelor. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

al.constant

Acum 12 ani

Succes si impliniri! Ai doua datorii de implinit : sa pastrezi renume de arhitect de elita al parintilor tai si sa \"treci\" dincolo de Iohanis.
Raspunde

Claudiu

Acum 12 ani

Felicitari pentru acest lucru, Doamna Ioana Urdea a dovedit un profesionalism deosebit mai ales la implementarea noului PUG.
Raspunde

rocara

Acum 12 ani

s-a schimbat seful la care se da spaga mare pentru aprobarea inghesuirii de blocuri intre blocuri.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus