Miercuri,
30.11.2022
Ceata
Acum
-3°C

Apa - Canal Sibiu premiata la Palatul Parlamentului

În cadrul celei de-a 13-a ediţii a Forumului Regional al Apei, organizat la Palatul Parlamentului în perioada 13-15 iunie 2011, compania de Apă Canal din Sibiu a primit premiul pentru “Implementarea cu Succes a unui Sistem Informatic Performant”.

În cadrul Apă Canal S.A. Sibiu s-a ales implementarea sistemului informatic integrat bazat pe soluţiile SAP pentru a avea o imagine unitară asupra întregii activităţi a companiei şi pentru a fi aliniaţi la cele mai noi standarde europene şi internaţionale. Proiectul de implementare s-a realizat în 3 etape, astfel:

    - în prima etapă s-a implementat sistemul de Gestiune Resurse Companie (SAP ERP)

    - următoarea componentă SAP implementată a fost cea dedicată companiilor de utilităţi (SAP IS-U)

    -  în cea de-a 3-a etapă s-au implementat componentele Gestiune Resurse Umane şi Salarizare (SAP HR/PY), Gestiune Relaţii cu Clienţii (SAP CRM) şi componenta de Analiză Managerială (SAP BI).

“Suntem onoraţi că de acum facem parte din clubul select al companiilor care folosesc SAP, un instrument modern care ne ajută să ţinem sub control toate activităţile societăţii. În actualul context de extindere regională şi de criză la nivel mondial, ne bazăm in permanenţă pe flexibilitatea şi adaptabilitatea sistemului SAP” a declarat Mircea Niculescu, Director General Apă Canal Sibiu.

"Compania CSB dispune de competenţele  şi resursele necesare pentru implementarea celor mai avansate soluţii SAP în domeniul utilităţilor şi, în mod special, pentru companiile de APĂ. Funcţionarea sistemului SAP se bazează în mare măsură pe alegerea corectă a partenerului de implementare, iar calitatea echipei noastre de consultanţi, precum şi numeroasele proiecte duse la bun sfârşit, fac din CSB cel mai bun partener de implementare SAP” a declarat şi Radu Magda, Director General CSB.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus