Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Sot si sotie, la spital dupa ce au mancat ciuperci culese din padure

Două persoane, soţ şi soţie, din localitatea sibiană Blăjel au ajuns la Unitatea Primiri Urgenţe în noaptea de marţi spre miercuri, după ce au mâncat ciuperci culese de femeie din pădure, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, Raluca Puşcă, în noaptea de marţi spre miercuri, două persoane, soţ şi soţie, au ajuns la Unitatea Primiri Urgenţe cu simptome ale unei intoxicaţii cu ciuperci.
"Pacienţii - soţ şi soţie, de 69 şi 62 de ani din Blăjel - au ajuns la Unitatea Primiri Urgenţe cu simptomele unei intoxicaţii cu ciuperci (greţuri şi dureri abdominale). Medicii recomandă sibienilor să consume doar ciuperci comercializate în magazine, în locuri autorizate sanitar", a declarat Raluca Puşcă.
Conform sursei citate, cei doi au povestit că au mâncat ciuperci culese de femeie din pădure, iar după două ore au început să se simtă rău.
Pacienţii au primit îngrijiri medicale şi nu au necesitat internare, primind tratament de specialitate.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus