Miercuri,
07.12.2022
Parțial Noros
Acum
4°C

Ce poti face la biblioteca? Ikebana, pictura si olarit

Biblioteca Astra organizează un atelier handmade

Biblioteca Judeţeană ASTRA Sibiu, în colaborare cu SC DecoHobbyART Sibiu, propune sibienilor un nou serviciu dedicat petrecerii timpului liber într-un mod plăcut, util şi creativ: “Biblioatelierul de idei creative”.
„Atelierul se adresează, în special, adulţilor, însă la acest atelier pot participa şi tinerii. ”Li se adresează, în primul rând adulţilor şi vârstnicilor pentru că  aceştia sunt obligaţi, pentru a se recreea, să se plimbe, de exemplu, prin parc. Tinerii au mai multe opţiuni pentru a se relaxa, pentru a se distra. Biblioteca Astra le oferă, de acum, o nouă modalitate de recreere.”, a spus Florinela Anca Vasilescu, responsabil comunicare în cadrul Bibliotecii Astra Sibiu.
Cursul este gratuit, însă kit-ul de lucru se plăteşte. Astfel, în fiecare săptămână trebuie achiziţionat câte un kit, ce conţine materialele necesare pentru a realiza tema săptămânii. Preţul unui astfel de kit este de 19,5 lei pentru adulţi, şi de 15 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari.
La acest atelier, sibienii pot să creeze, îndrumaţi de către angajaţii Deco Hobby Art, obiecte cu uz personal sau chiar comercial. Astfel, în fiecare joi, începând din data de 23 iunie  şi până în 25 august, cei care participă la acest atelier vor avea ocazia să înveţe tehnici prin care pot să-şi confecţioneze diferite obiecte. Printre acestea: felicitări pentru prieteni, cutii pentru bijuterii, accesorii şi obiecte de podoabă.
De asemenea, sibienii pot învăţa şi tehnica ikebana sau  pe cea a modelării lutului. Biblioatelierul se va încheia cu sesiuni de pictură pe sticlă şi cu decoraţiuni cu mozaic.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus