Joi,
09.02.2023
Innorat
Acum
-17°C

Rezultat final la Biblioteca Astra: Silviu Bors director cu nota 9,19

Consiliul Județean Sibiu a publicat în urmă cu câteva minute rezultatele finale ale concursului privind ocuparea postului de director al Bibliotecii Astra Sibiu.

În urma soluționării contestațiilor, Silviu Borș a fost declarat admis, acesta obținând un punctaj final de 9.19.

În urma lui s-au situat Laura Bucătaru, cu 7,99 puncte, și Bogdan Andriescu, cu 7,80 puncte.

Silviu Borş are 36 de ani, lucrează atât la Revista Transilvania, cât şi la Facultatea de Litere, specializarea Biblioteconomie şi ştiinţa informării, având o experienţă de opt ani în cadrul bibliotecilor.

Noul director al Bibliotecii judeţene Astra spunea în urmă cu câteva zile că are în plan lucruri „normale” pentru o instituţie de acest gen.

„Nu mi-am propus lucruri extraordinare, decât ca biblioteca să intre într-un ritm normal, atât din punct de vedere al organizării interne cât şi din cel al serviciilor pentru public. Mai sunt şi alte proiecte mai ample, cum ar fi digitalizarea colecţiilor, dar asta va dura mai mult. Dar vreau ca acest lucru să înceapă din acest an”, a declarat Silviu Borş.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

Ionica,

Acum 11 ani

Nu este un motiv de bucurie,deoarece aceasta institutie a fost condusa de personalitari pana acum. Acest director nu intruneste nici o virtute morala si profesionala fiind si un betiv notoriu cu state bine definite in carciumi ordinare.
Raspunde

Nu sunt de acord

Acum 11 ani

Ce perso-nulitate era Nemes sau celalalt comunist dinaintea lui ? Hai sa fim seriosi... Il stiu f putin pe Silviu dar pana acum mi-a facut impresia unui om \"de treaba\"...
Raspunde

simona

Acum 11 ani

Mai Ionica esti un frustrat!
Raspunde

drusus

Acum 11 ani

@ ionica mai babule, nu stii sa pierzi ! o caracteristica de altfel a \"tutulor\" politrucilor, gen Adrian Severin...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus