Duminică,
25.09.2022
Cer Senin
Acum
6°C

Intrare libera in Muzeul din Dumbrava Sibiului de Ziua Sugarului

Complexul Naţional Muzeal ASTRA organizează, și în acest an, “Ziua Sugarului Sibian”, sărbătoare ajunsă la cea de-a şasea ediție.

“Ziua Sugarului” este dedicată, în primul rând, copilaşilor cu vârste între 0 şi 2 ani.

„Vom organiza concursuri exclusiv pentru micuţii cu vârste de până la 2 ani: Cross-ul Bebe, pe mochetã (de-a buşilea), Cross-ul Bobocel, Miss şi Mister Bebe, Miss şi Mister Bobocel. Pentru mămici şi tătici am pregătit un program special: atât concursuri instructive şi distractive: Mămica ŞtieTot, Tăticul Priceput, cât şi consiliere pre- şi postnatală asigurată de specialiştii Centrului Medical Alessia. Masajul bebeluşului (demonstraţii individuale), tehnici de masaj pentru relaxarea bebeluşului, exerciţii – elemente psihoterapeutice în vederea dezvoltării abilităţilor empatice şi capacităţii de relaţionare părinte – copil, gimnastica gravidei (exerciţii de tonifiere a organismului în general şi, în mod special, a grupelor musculare implicate în naştere, pentru un travaliu mai scurt şi mai nedureros) şi cursurile Lamaze sunt doar câteva dintre elementele oferite la Ziua Sugarului Sibian de Centrul Medical Alessia”, explciă organizatorii evenimentului.

Grădiniţa cu predare în limba engleză Helen Doron va organiza şi în acest an diverse ateliere, activităţi şi jocuri  în limba engleză, punctul forte din programul lor constituindu-l prezentarea interactivă a cursurilor în limba engleză pentru bebeluşi.

Ziua Sugarului are loc duminică, 3 iulie, în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.

Evenimentul se va desfăşura între orele 10:00 şi 18:00, la Etno Tehno Parc (aflat în Muzeul în aer liber, la intrarea dinspre Grădina Zooogică).

Intrarea este gratuită pentru toată lumea.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus