Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Rihanna a cazut din nou pe scena in timpul unui concert - VIDEO

Cântăreaţa Rihanna s-a împiedicat şi a căzut pe scenă, în timpul unui concert pe care l-a susţinut în oraşul canadian Edmonton.

Cântăreaţa născută în Barbados a susţinut un concert în faţa a peste 16.000 de fani, la Rexall Place Arena din Edmonton. Acest concert făcea parte din "Loud Tour", turneul mondial de promovare a celui mai recent album lansat de artistă, informează femalefirst.co.uk.

În timp ce dansa interpretând piesa "What's My Name?", Rihanna s-a împiedicat şi a căzut pe scenă, aterizând în genunchi.

Dovedind că este o adevărată profesionistă, cântăreaţa s-a ridicat singură, a adresat publicului un zâmbet timid şi apoi şi-a continuat cântecul pe care îl interpreta.

Rihanna şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit No.1 a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia". Înainte de "Loud", lansat anul trecut, cântăreaţa a lansat albumul "Rated R", în noiembrie 2009. Albumele sale s-au vândut în peste 25 de milioane de copii pe plan mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu nouă premii Grammy.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus