Miercuri,
30.11.2022
Ceata
Acum
-3°C

Prefectul din Vrancea, invins in cauza "referendum"

Tribunalul Vrancea a respins astăzi cererea prefectului județului Vrancea de anulare a Hotărârii Consiliului Judeţean privind organizarea referendumului prin care se dorea consultarea cetățenilor în legătură cu desființarea unității administrative.
Secţia Comercială şi Contencios Administrativ din cadrul Tribunalului Vrancea a respins ca neîntemeiată acţiunea prefectului judeţului Vrancea prin care se solicita anularea Hotărârii Consiliului Judeţean Vrancea nr. 83/24.06.2011, care face referire la ”Organizarea Referendumului în vederea consultării cetăţenilor din judeţul Vrancea privind oportunitatea desfiinţării unităţii administrativ-teritoriale, Judeţul Vrancea”. Magistrați au decis ”respingerea capătului de cerere privind suspendarea programului calendaristic, privind organizarea şi desfăşurarea referendumului local din data de 17.07.2011 din judeţul Vrancea, privind oportunitatea desfiinţării unităţii administrativ-teritoriale, judeţul Vrancea ca nefondat, întrucât actul administrativ atacat nu conţine programul calendaristic în cauză”.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

6 comentarii

CipSB

Acum 11 ani

Perfect,asa s-a creat un precedent,deci inutil si recursul prefectului apropiat bucurestiului din Sibiu!!Sibienii vor vota!!
Raspunde

sibianul

Acum 11 ani

pe 17 iulie sa mergem la vot sa votam: NU vrem desfiintarea Sibiului!!!
Raspunde

CipSB

Acum 11 ani

Corect!Sibiul este al nostru,nu al bucurestenilor!!Sa desfiinteze jud Ilfov!!
Raspunde

ioio

Acum 11 ani

Cu siguranta o sa merg la VOT ! O sa votez impotriva desfintarii judetului SIbiu !
Raspunde

student valcean cu buletin de sibiu

Acum 11 ani

si eu ma duc la vot, acum ca am buletin de sibiu
Raspunde

pt. 5

Acum 11 ani

eu zic sa te duci in aia a ma-tii din marginime, ca te primeste si fara buletin!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus