Marţi,
31.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-0°C

Codruta Kovesi decorata de Statul Francez. Si-a amintit de anii petrecuti la Sibiu

Procurorul general al României, Codruţa Kovesi și-a amintit ieri, după ce i-a fost conferit Ordinul Naţional al Meritului în grad de ofiţer de către ambasadorul Franţei la Bucureşti, Henri Paul, de perioada când era procuror în Sibiu. "Atât ca procuror cu funcţie de execuţie, cât şi ca procuror general, am acordat deosebită atenţie cooperării internaţionale, în special cu colegi francezi, pentru că am avut probleme mari cu fenomenul infracţional în Franţa", a spus Kovesi.
Laura Codruța Kovesi a fost procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, procuror şef al Biroului de Combatere a Corupţiei şi Criminalităţii Organizate din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, procuror şef al Biroului de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Antidrog din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, procuror la Biroul Teritorial Sibiu - Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism și procuror şef al biroului Teritorial Sibiu -  Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.
La festivitatea de miercuri de la Ambasada Franţei din Capitală au fost alături de Codruţa Kovesi părinţii săi (tatăl, Ion Lascu pensionându-se anul trecut din funcţia de procuror la Mediaş-n.r.) şi fratele său, colegi şi prieteni.
Mama Codruţei Kovesi a spus că niciodată nu s-a gândit că fiica ei va ajunge procuror general, iar atunci când a fost nominalizată ca şef al Ministerului Public a crezut că a fost propusă pentru funcţia de procuror şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), structură unde activa ca procuror, la Sibiu. Ulterior, mama procurorului general a înţeles că e "mult mai sus".

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

5 comentarii

un sibian

Acum 11 ani

BRAVO ei! Felicitari si la mai mare. Poate face ordine in tara asta.
Raspunde

sorin

Acum 11 ani

suntem mindrii de doamna Laura si o iubim pentru naturaletea si gingasia ei.
Raspunde

eu

Acum 11 ani

pe urmele Codrutei mai este o sibianca care i calca pe urme, bravo amandurora prieteni stiu cine
Raspunde

babulus

Acum 11 ani

Daca si Godzila asta e ginasa, atunci e clar, ma duc sa-l petzesc pe King Kong!Corupta pana in maduva oaselor, la fel ca si Florin Apostu. Halal repere morale, halal valori!
Raspunde

sorin

Acum 11 ani

ai auzit de calomnie pe internet babulus,rumega daca nu vrei proces la instanta
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus