Marţi,
29.11.2022
Innorat
Acum
2°C

H-Musikanten Neppendorfer va sustine trei concerte

Şi luna aceasta, în Parcul Sub Arini şi în Piaţa Mare, vor răsuna acordurile fanfarei H-Musikanten Neppendorfer. Fanfara va susţine o serie de concerte în Parcul Sub Arini în zilele de 15 şi 22 iulie, începând cu ora 18:00 şi în Piaţa Mare în 31 iulie, de la ora 11:30. Repertoriul concertelor este variat şi reuneşte melodii cu specific săsesc, piese româneşti, muzică de promenadă, internațională şi şlagăre. Fanfara este originară din actualul cartier Turnișor şi la început a avut în componenţă doar muzicieni şaşi. Astăzi din grup fac parte 13 muzicanți, care cântă la trompetă, trombon, percuție, bas (SI bemol și FA), eufoniu și basfligorn. Proiectul este organizat de Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, cu sprijinul Consiliului Local şi al Primăriei Municipiului Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

anonimus

Acum 11 ani

lasati titulatura !!!!! nu va apartine !!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus