Sâmbătă,
29.01.2022
Parțial Noros
Acum
-6°C

Unul din cei mai in voga DJ rusi vine la Sibiu!

Fanii lui Andrey Pushkarev sunt aşteptaţi la Mai Coffelounge, de pe bulevardul Victoriei, pentru a-l asculta vineri seara pe rezidentul unuia dintre cele mai cunoscute radiouri  online din lume: Deep Mix Moscow.

Andrey Pushkarev a luat contactul cu muzica la vârsta de 15 ani, influenţat de artişti ca Fairmont sau Sneak. In 2006 a lansat primul său mix intitulat The First Episode. Colaborarea cu radioul Deep Mix din Rusia l-a determinat să-şi axeze stilul muzical pe minimal techno. În prezent, Pushkarev este un artist extrem de căutat când vine vorba de remixuri şi producţii, colaborând cu artişti ca Popov, Meshkov şi chiar Joachim Garraud.
Anul 2006 a fost, probabil, cel mai productiv din cariera sa. Atunci a început colaborarea cu Deep Mix, în prezent figurând cu peste 50 de mixuri în arhiva radioului şi, în aceaşi perioadă, a devenit resident în cluburile Mix, Propaganda si Shanti.
Având contact direct cu vinilurile, fiind unul dintre puţinii distribuitori de discuri din Rusia, lucrând ca reprezentant al unei companii germane, Pushkarev devine un împătimit al vinilurilor, iar acum se poate lauda cu o colecţie impresionantă de 5000 de discuri rare de muzică electronică.
Având în vedere că la vârsta de aproape 30 de ani a traversat lumea în persoană sau doar prin mixurile sale, prezenţa lui la Sibiu e o veste foarte bună pentru fanii muzicii de gen.   Mai Coffelounge are onoarea de a fi gazda unui event marca Andrey Pushkrev. Mixurile care se aud pe Deep Mix în fiecare săptămână, vor zbuciuma Sibiul pentru o noapte.

Foto: xtraboy.com

 

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus