Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Turcan cere remaniere guvernamentala

Deputatul PDL Raluca Turcan susţine, într-o declaraţie pentru RFI, că este necesară o reîmprospătare a activităţii Guvernului, ţinând cont că a trecut deja un an de la precedenta remaniere guvernamentală, pentru a se ajunge la performanţă maximă.
Raluca Turcan crede că atragerea fondurilor europene trebuie să fie o prioritate pentru miniştri, dar nu trebuie să fie singurul criteriu luat în calcul pentru o eventuală remaniere a Guvernului. "Evident că miniştrii ar trebui să aibă ca principal obiectiv atragerea fondurilor europene. Atunci când se face o evaluare a miniştrilor, bănuiesc că criteriile sunt mult mai numeroase. Atributul este al premierului, dar ţinând cont că a trecut deja un an de la precedenta remaniere guvernamentală, cred că este necesară o reîmprospătare a activităţii Guvernului. Dacă sunt lucruri care puteau fi făcute mai bine, cred că orice Guvern responsabil, nu neapărat Guvernul Boc, trebuie să evalueze dacă nu trebuie luate măsuri, astfel încât să ajungem la performanţă maximă", afirmă deputatul PDL, potrivit RFI.
Citiți ce alte declarații a mai făcut deputatul PD-L pe site-ul www.pdlsibiu.com
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 222

Comentarii

7 comentarii

ionica

Acum 12 ani

De cand a aparut in politica,aceasta familie are impresia ca ea si PDL SUNT BURICUL PAMANTULUI.sa se duca unde a dus mutul iapa si sa scapam de acesti impostori.
Raspunde

Vai de capul meu!

Acum 12 ani

Cine dracu va mai crede,ne-ati dus de rapa .Toti sunteti\" curati\" ca...Roberta Anastase,sa va fie rusine!
Raspunde

@ vaca de la 2

Acum 12 ani

kiar k vai de capu tau ala secu mai bine tiai pune o pola pe crestet sati atarne pe frunte.
Raspunde

@1 , @3

Acum 12 ani

sa va f u t in gura de pdl-isti imputiti
Raspunde

VARLAAM

Acum 12 ani

Nu mai criticati pe nimeni,nu sunteti mai buni cu nimic..
Raspunde

Odin

Acum 12 ani

In poza aia nu cumva are un streang de gat, tuta? Eu propun o miscare umanitara sa ii donam un cui si niste sapun. Chiar daca sta nu rezolva toti pedelaci e un inceput....
Raspunde

@3

Acum 12 ani

Cu regret pt mama ta,dar mai bine te avorta,scapa tara de un prost.Unde ai terminat scoala,agramatule,ai fost coleg cu Igas?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus