Joi,
22.04.2021
Ploi Scurte
Acum
9°C

Sibiu Rally Team continua parteneriatul cu Shopping City Sibiu

Dan Magoș, pilot al Sibiu Rally Team, a anunțat că echipa va continua parteneriatul cu Shopping City Sibiu. Atât reprezentanții Sibiu Rally Team, cât și cei ai Shopping City Sibiu își doresc o continuare a contractului de publicitate încheiat între cele două părți. Valoarea contractului de publicitate a fost confidențială „Noi susținem sportul și performanța. Probabil și pe viitor o să continuăm parteneriatul”, a spus Lorelai Mironescu, specialist marketing Shopping City Sibiu.
Echipa Sibiu Rally Team a câștigat prima etapă de Rally Sprint, etapă desfășurată în cadrul Raliului Sibiului. Sibiu Rally Team este încrezătoare în șansele ei pentru următoarele etape ale Campionatului Național de Raliului „Am câștigat prima etapă de Rally Sprint, desfășurată în cadrul Raliului Sibiului, lucru care ne dă speranțe pe viitor, și vom încerca să mai câștigăm”, a declarat Dan Magoș(foto stânga), președinte al clubului Rally Sibiu Team.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus